W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Milioane de fani au rămas cu gura căscată când agentul de presă al îndrăgitei actrițe le-a dat vestea cea mare. Chiar dacă viața uneia dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood a fost una mai mereu nelipsită de probleme, în special în viața de cuplu ,Megan Fox pare să-și fi revenit. Brian Austin Green și Megan Fox vor deveni părinţi pentru a doua oară, după ce au trecut printr-o despărțire dureroasă.

“Pot să confirm faptul că Megan este însărcinată cu al doilea copil. Ea şi soţul ei, Brian, sunt amândoi foarte fericiţi”, a declarat agentul de presă al actriţei americane în vârstă de 27 de ani, informează justjared.com. În urmă cu aproape un an, actrița aducea pe lume primul ei copil, un băiețel, pe nume Noah. Megan Fox şi Brian Austin Green s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

 

 

 

A.D

shared on wplocker.com