W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Divorțul prin care a trecut recent de Marcel Toader a făcut-o să fie mai puternică decât până acum. Conform celor declarate de Gabi Cristea, vedeta se simte într-o formă excelentă. A slăbit enorm, imaginea ei a devenit total schimbată încă de la anunțul separării dintre ea și Marcel Toader și este croită să înceapă o viață nouă.  Gabriela Cristea a pozat extrem de provocator pentru revista TABU, întruchipând personajul lui Amy Winehouse.

 

 

 

 

 

 

“Vreau doar să distrug mitul depresiei în care – vezi, Doamne! – aş fi intrat după separarea de Marcel. Nu, serios, par eu depresivă acum?!? Îmi plâng eu, cumva, de milă?? (râde) …Iar tema nu am ales-o întâmplător. Dincolo de faptul că îmi place la nebunie Amy Winehouse, vreau să arăt că în fiecare dintre noi există şi o latură mai întunecată, o ”fată rea”, cu atitudine nonconformistă. Numai că nu toate avem curajul să o scoatem la lumină pe această fată rea!” 

 

 

A.D

shared on wplocker.com