W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Luminița Anghel trece prin cele mai groznice clipe din viața ei. După ce a crescut-o de la o vârstă fragedă pe micuța Maria, Luminnița riscă o piardă. Mama biologică a fetiței o vrea înapoi și o acuză pe cântăreață că i-a cumpărat fetița de la Protecția Copilului.

  “Omul e supus greșelilor și o rog să mă scuze pentru aceste vorbe. Eram prea nervoasă pentru că a zis că nu am căutat-o pe cea mică timp de 4 ani de zile”.

 

Luminița, afectată de situația dramatică prin care trece, și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă pe care a avut-o marți seară: “Sunt foarte obosită. Și eu și soțul meu suntem foarte afectați și am dormit foarte puțin. Până la urmă este o mare dramă sufletească. A fost o noapte grea pentru toată familia. Regret nespus că mi-am ieșit din fire. S-au spus lucrurI neadevărate, acuzații grave. Nu am întrebat-o pe Măriuca dacă vrea să se întoarcă la mama ei. Ar fi nedrept să influențez copilul. Am și eu copii și există un Dumnezeu.

Măriuca știe ce se întâmplă. Aseară a mers la culcare înainte de a merge eu la emisiune. O țin departe de acest scandal. Știe că mama ei o căuta, că a bătut la noi la poartă. Azi, am rugat-o să îmi descrie cum arată mama ei. Eu nicio clipă nu v-am negat existența. Când apăreați în discuție, nu erați o paria, un tabu”, a spus Luminița cu lacrimi în ochi. Drept urmare, după ce a făcut testul poligraf, care a dovedit că Angelica Constantin a mințit, aceasta și-a dat seama că Măriucăi i-ar fi mult mai bine dacă ar rămâne în familia Luminiței Anghel. “Dacă mă lăsați să o vizitez, eu vă las fetița. Eu nu am posibilități, sunt amărâtă. Fetița mea va ajunge un om mare dacă rămâne la Luminița”, a concluzionat Angelica.

 

 

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com