W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Zi de sărbătoare pentru Loredana Groza. Una dintre cele mai importante artiste din România împlinește luni 43 de ani. Încă de la debutul ei în muzică Loredana Groza a avut un succes imens. Cel mai controversat moment în care artista a atins un inimaginabil succes a fost anul 2000, când Loredana a acceptat să pozeze pentru revista „Playboy”. A primit ca onorariu la vremea respectivă suma de 10.000 de euro.

Dan Silviu Boerescu, editorul de la acea vreme al revistei “Playboy”, a declarat pentru Click!: “Cu ea, fiind prieteni, a fost, totuşi, cea mai grea negociere. Ne-am întâlnit mai bine de jumătate de an, ca să discutăm. Când, în fine, am convins-o, am făcut poze cu ea şi la Bucureşti, dar şi în Grecia. Acolo, a pozat inclusiv în curtea unei mănăstiri, ce părea abandonată. În realitate, călugării erau toţi în livadă, să culeagă măsline. Loredana a stabilit recordul de tiraj al oricărei reviste glossy din România: 143.500 exemplare!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Maria Prună

 

shared on wplocker.com