W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

De când și-a recunoscut orientarea sexuală, fostul prezentator Tv, Leonard Miron își exprimă liber sentimentele. Vestea că este homosexual a șocat pe multă lume, cu toate acestea, carismaticul prezentator a lăsat răutățile de-o parte și își trăiește fericit povestea de dragoste alături de Miguel. Leonard este stabilit de câțiva ani în Anglia împreună cu iubitul lui spaniol, Miguel, cu care are o relație de 12 ani.  Totodată, fostul prezentator a mărturisit că își dorește foarte mult un copil. “Voi avea un copil. Noi avem o prietenă foarte bună cu care ne cunoaştem de peste 10 ani. Pe 5 iunie vom începe nişte teste şi, dacă toate vor ieşi aşa cum trebuie, sper ca la anul să avem un Leonard Miron junior”, a declarat Leonard Miron la Happy Hour, de la Pro Tv.  “Ea a zis că şi-ar dori foarte mult un copil, însă nu şi o familie. Ne-a spus că vrea doar un copil, nu şi un soţ. Aşa am decis să fac un copil cu ea, pentru că îmi plac foarte mult copiii. Mă voi implica în creşterea şi educaţia lui, ca un tată normal. Atât financiar, cât şi emoţional. Însă va rămâne cu mama lui, aşa cum este şi normal”, a povestit fostul prezentator.

 

 

Monica Avram

2 Responses to “Leonard Miron se pregătește să devină TĂTIC. Află ce spune IUBITUL lui despre acest lucru și când o să facă acest pas!”

  1. stan mihaela
    29 May 2013 at 10:10 pm #

    bravo lui.felicitari!sa fie sanatos !sper sa aiba un copil si sa se bucure de fiecare clipa a vietii!!!!!!

  2. Szasz Sebes Paul
    29 May 2013 at 10:19 pm #

    Sa fie sanatos !


shared on wplocker.com