W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Noi schimbări în cadrul Federației Române de Box. La scurt timp după ce Rudel Obreja și-a dat demisia din funcția de președinte al FR Box, Leonard Doroftei a fost ales noul preşedinte al Federaţiei Române de Box. Conform declarațiilor, Obreja a plănuit cu timp în urmă plecarea lui de la șefia FR BOX. ” A fost o decizie luată cu 50 de zile în urmă. În acest moment îmi anunț public demisia din postul de președinte. Nu este o declarație care să aibă menirea de a schimba mâine ceva. Dragoste cu sila se cheamă altfel”, a declarat Obreja. Leonard Doroftei a primit 84 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Fănel Trandafir, a primit 29. Două voturi au fost anulate. În ceea ce privește obiectivul său este ca România să formeze un pugilist care să obţină medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 şi să reînfiinţeze turneul “Centura de aur”. “Vom vedea ce avem de făcut, dar avem patru ani la dispoziţie ca să creştem un nou Nicolae Linca. Noi am încercat, dar nu am reuşit, Nicolae Linca ne reprezintă. Vom readuce Centura de aur, pentru că îi simţim lipsa şi avem nevoie de ea. Vom încerca să refacem toate relaţiile internaţionale pe care le-am avut”, a spus Doroftei.

Statutul FR Box va fi modificat!

“Nu pot să promit că la anul vom reveni în fruntea boxului, dar voi încerca. Pe plan intern avem deja copii care au posibilităţi, care ştiu să boxeze, vom lucra să-i învăţăm să facă performanţă. Antrenori care vor să facă box avem. Era păcat să ştergem boxul de pe harta lumii.Săptămâna care vine ne vom întâlni la Bacău şi vom discuta schimbarea statutului. Statutul va fi de acum şi pentru antrenori, pentru oamenii care muncesc, nu doar pentru federaţie ca să ne punem la adăpost. Atunci vom pune la punct toate problemele, vom discuta şi despre Biroul Federal. Toţi cei care îşi doresc să ajute, au uşa deschisă, va fi transparenţă totală la federaţie”.

shared on wplocker.com