W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Tehnicianul roș-albaștrilor a comentat evoluția jucătorilor din meciul cu Chelsea și s-a declarat total dezamăgit de rezultatul partidei dintre Steaua-Chelsea.  Rusescu, Râpă și Tănase au fost cei care nu au scăpat de “mustrările ” publice ale lui Reghe.

“E dificil să vorbeşti imediat după meci, mai ales că trebuie să analizăm exact ce am greşit. Din păcate, am luat un gol repede, după o greşeală venită din partea noastră, la golul marcat de Terry au mai fost încă două greşeli ale noastre şi aia a fost. Cu toţii ne doream calificarea, dar n-a venit”, a spus Reghecampf pentru GSP. “Râpă n-avea de ce să-l faulteze pe Hazard la lovitura liberă din care a marcat Terry, iar la reuşita lui Mata, Tănase trebuia să-i blocheze stângul, ceea ce n-a făcut”, a mai spus Reghecampf. “Cred că în momentul când ai ocazii şi ajungi unu contra unu, trebuie să marchezi, mai ales când joci contra unei echipe precum Chelsea. Dacă Raul Rusescu marca, alta era situaţia acestui meci. Nu cred că trebuie însă să dăm vina pe jucători. E o durere pentru toată lumea, dar trebuie să trecem peste ea”, a încheiat antrenorul celor de la Steaua.

 

Monica Avram

shared on wplocker.com