W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe certificatul de divorț că Dorin Cocoș a și recunoscut public relația pe care o are cu o tânără de 26 de ani. Orginară din Chișinău, Diana Roibu se pare că i-a curcerit în cele din urmă, inima fostului soț al Elenei Udrea. În 2011 tânăra a obținut cetățenie romănă și încearcă să-și clădească un drum sigur în avocatură, asta după ce a terminat în urmă cu 3 ani Facultatea de Drept la Chișinău. “Da, este adevarat ca Diana este prietena mea. Suntem impreuna, suntem un cuplu ca toate celelalte, la inceput de drum, vrem sa traim o viata normala, nu in lumina reflectoarelor, nu consider ca povestea noastra de dragoste este un subiect de interes public” a precizat, in exclusivitate pentru Cancan.ro, Dorin Cocos. “In alta ordine de idei nu vreau sa mai fac nici un comentariu pe aceasta tema, este singura declaratie pe care o dau”, a continuat afaceristul.

 

 

dorin cocos diana roibu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A.D

2 Responses to “La 52 de ani Dorin Cocoș și-a declarat iubirea pentru o tânără de 26 de ani. Iată cum arată noua iubită a afaceristului!”

  1. Nenea ion
    24 July 2013 at 3:42 am #

    E iubire clara 😀 :)) cum te face banu sa uiti de mindrie orgoliu si sa calci totu in picioare !!!

  2. Nenea ion
    24 July 2013 at 3:42 am #

    E iubire clara 😀 :)) cum te face banu sa uiti de mindrie orgoliu si sa calci totu in picioare !!!


shared on wplocker.com