W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

A trecut Crăciunul și Revelionul, dar am rămas cu o greutate cu care nu vrem să ne obișnuim? După miile de calorii consumate zilnic în perioada sfârșitului de an, este timpul să luăm măsuri. Iată câteva sugestii, pe care dacă le vom urma cu strictețe, o să avem din nou silueta pe care ne-am dorit-o.  Specialiștii în domeniu spun că putem elimina kilogramele în plus, în doar o săptămână.  Interesant este faptul că nu trebuie să ne înfometăm, iar rezultatele se vor observa timp îndelungat.
Nu trebuie să lipsească legumele. Folosește-le într-un procentaj mare!

Consumă zilnic legume proaspete sau congelate, în cantitate mare. Totodată, consumă cereale integrale. Adaugă fructele în meniul tău zilnic.  Sunt recomandate verdețurile: pătrunjelul, mărarul, busuiocul, rucola, spanacul, salata sau ţelina ajută la detoxifierea organismului. 

 

Spune NU produselor cu făină albă!

Elimină pâinea din făină albă. nu au ce să caute în meniul tău produsele de patiserie, covrigii, biscuiţii, fursecurile, pastele din făină albă. Înlocuieşte pâinea cu biscuiţii din secară, numiţi crackers doar în cazurile de nevoie. InlocuieȘte toate produsele ce  contin făină albă, cu cele din făină integrală.

 

Sucurile carbogazoase? NU

Renunţă la sucurile carbogazoase. Doza zilnică recomandată de zahăr este de 50 de grame pe zi (echivalentul a zece cuburi de zahăr), o sticlă de 500 mililitri de Coca Cola conţine 10 cuburi şi jumătate de zahăr. Sucurile naturale, la cutie, nu sunt nici ele o opțiune. Conțin foarte mult zahăr. Recomandăm suc de portocale proaspete, făcut în casă.

 

 

 
Ana Maria Prună

shared on wplocker.com