Trimite pe facebook sau

Acuzați de fapte de corupție, Victor Pițurcă și Teia Sponte, vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului Steaua s-au prezentat în această dimineață, în fața instanței supreme pentru a se judeca recursul dosarului “ Valiza”. Alături de aceștia este așteptat și Gigi Becali. La doar o săptămână de când a fost încarcerat, Becali trebuie să se prezinte la Înalta Curte de Casație și Justiție.  

Tot în această dimineață, managerul Stelei, Meme Stoica a fost și el prezent la sediul ICCJ, chiar dacă nu a avut  calitate în cadrul dosarului “Valiza”.

 Avocatul apărării spune că dacă au fost două răsturnări de situaţii în celelalte dosare, nu înseamnă că trebuie să existe şi a treia. Totodată, acesta a mai spus că Becali nu are cum să primească o condamnare la închisoare cu executare, întrucât s-au aplicat circumstanţe atenuante în celelalte dosare şi s-a coborât sub minumum special de pedeapsă.

  Întrebat dacă este posibil ca instanţa să dispună o condamnare la închisoare cu executare, avocatul a spus că dacă au fost două răsturnări de situaţii în celelalte dosare, nu înseamnă că trebuie să existe şi a treia. Ela precizat că în dosarul “Valiza”, Becali nu are cum să primească o condamnare la închisoare cu executare, întrucât s-au aplicat circumstanţe atenuante în celelalte dosare şi s-a coborât sub minumum special de pedeapsă.

Reprezentanţii instanţei supreme au declarat pentru MEDIAFAX că pentru termenul din 27 mai Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova. 

 

 

 

 

Ionuț Mihalache


Lasa un mesaj:
!!! Va rugam scrieti un NUMAR DE TELEFON in continutul mesajului !!!