W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Acuzați de fapte de corupție, Victor Pițurcă și Teia Sponte, vicepreședintele Consiliului de Administrație al clubului Steaua s-au prezentat în această dimineață, în fața instanței supreme pentru a se judeca recursul dosarului “ Valiza”. Alături de aceștia este așteptat și Gigi Becali. La doar o săptămână de când a fost încarcerat, Becali trebuie să se prezinte la Înalta Curte de Casație și Justiție.  

Tot în această dimineață, managerul Stelei, Meme Stoica a fost și el prezent la sediul ICCJ, chiar dacă nu a avut  calitate în cadrul dosarului “Valiza”.

 Avocatul apărării spune că dacă au fost două răsturnări de situaţii în celelalte dosare, nu înseamnă că trebuie să existe şi a treia. Totodată, acesta a mai spus că Becali nu are cum să primească o condamnare la închisoare cu executare, întrucât s-au aplicat circumstanţe atenuante în celelalte dosare şi s-a coborât sub minumum special de pedeapsă.

  Întrebat dacă este posibil ca instanţa să dispună o condamnare la închisoare cu executare, avocatul a spus că dacă au fost două răsturnări de situaţii în celelalte dosare, nu înseamnă că trebuie să existe şi a treia. Ela precizat că în dosarul “Valiza”, Becali nu are cum să primească o condamnare la închisoare cu executare, întrucât s-au aplicat circumstanţe atenuante în celelalte dosare şi s-a coborât sub minumum special de pedeapsă.

Reprezentanţii instanţei supreme au declarat pentru MEDIAFAX că pentru termenul din 27 mai Gigi Becali a fost citat la Penitenciarul Rahova. 

 

 

 

 

Ionuț Mihalache

shared on wplocker.com