W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Buzele unei femei pot transmite multe lucruri. Se spune că femeile care optează pentru rujul roşu sunt pasionale, mature, independente şi sigure pe ele. Ştiai că rujul roşu poate fi o armă de seducţie şi reprezintă maxima de senzualitate?

Acesta poate fi purtat oriunde, însă, trebuie să ai grijă la nuanţa pe care o foloseşti şi cât de intensă este. Trebuie aleasă în funcţie de tenul pe care îl ai şi de eveniment. În urma unui sondaj, realizat printre bărbaţi, s-a dovedit că, atunci când o femeie este dată cu ruj roşu, în primele 10 secunde în care este privită de bărbat, acesta îi studiază buzele. Dacă ai fost înzestrată cu buze pline, atunci, în mod sigur, vei hipnotiza sexul opus. Atunci când alegi să ai buzele roşii ţine cont să te machiezi cât mai natural pentru a nu crea un aspect încărcat sau, de vampă. Dintotdeauna, purtătoarele unui ruj roşu au exprimat un aer uşor misterios, feminin şi irezistibil.

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com