W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Pentru acest sezon, trebuie să înlături din trusa de make-up nuanțele închise.  Specialiștii în domeniu recomandă pentru un look proaspăt și optimist, nuanțele deschise, pale. Iată câteva alternative pe care ar trebui să le încerci:

 

1. Pentru ochi luminoși, conturează interiorul pleoapei inferioare cu un creion alb. Atenție, este un truc pe care make-up artiștii îl folosesc de când lumea. Functionează perfect!

2. Fardează pleoapele în culori deschise, dar pale, și aplică-le în strat subțire, nu intensifica nicio zona în mod special. Alege orice culoare îți place, dar ține cont că revin în moda texturile mate.

3. Schimbă mascara neagră cu una mov sau burgundy, asortată la culoarea irisului sau a fardului.

4. Poți renunța definitiv la mascara dacă ai genele lungi. Pentru a le da mai multă intensitate, poți aplica un tratament semipermanent de ondulare, apoi le poți vopsi. Vor arata foarte natural tot timpul.

5. Buzele trebuie să fie în culori transparente, fie că vorbim de gloss sau de ruj. Roz, piersică și portocală – acestea sunt culorile primaverii.

 

 

Ana Maria Prună

 

shared on wplocker.com