W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Când apare un nou stil în materie de hairstyle, majoritatea ne dorim măcar să o încercăm pe părul nostru. De ceva timp, a apărul ombre style, care într-un timp foarte scurt a devenit un trend impus de stiliştii non-conformişti şi foarte purtat prin rândul vedetelor.

Tehnica ombre style constă în armonia cromatică pe care reuşesc să o dea vârfurile părului decolorate treptat de jos în sus. Dacă te hotărăşti să alegi acest stil, ai grijă să îţi alegi o nuanţă potrivită culorii tale de păr şi în nici un caz, să nu fie prea deschisă. Trecerea cromatică trebuie să fie plăcută şi nicidecum vârfurile să intre în contrast puternic cu rădăcina.

Iată câţiva paşi care te vor ajuta să obţii acest look:

–          Descoperă ce tip de ombre hair îţi doreşti şi ai grijă să optezi pentru nuanţe potrivite tenului tău.

–          Înainte de a te apuca de vopsit ar fi indcată o vizită la salon, pentru a-ţi curăţa vârfurile înainte de procedeu.

–          Dacă eşti nemulţumită de culoarea rădăcinilor îţi poţi deschide tot firul de păr, iar apoi revopsești rădăcinile.

–          Cumpără-ţi două nuanţe de vopsea: una deschisă, pentru vârfuri şi una închisă, din paleta de şaten închis şi ciocolatiu.

–          Aplică vopseaua închisă pe rădăcină, împărţind  părul în şuviţe, pentru a aplica produsul uniform, cu ajutorul pensulei, la baza fiecărei şuviţe. Vopseaua se întinde până în punctul în care doreşti ca nuanţa părului să fie mai închisă.

–          Dacă vei acest stil, de preferat ar fi să te inspiri de la celebrităţi şi decide ce variantă cromatică ţi se potriveşte.

 

 

 

 

Andreea M.

One Response to “Învaţă cum să-ţi vopseşti părul în ton cu tendinţele!”

  1. bijuterii swarovski
    8 May 2013 at 4:02 pm #

    Unde pot gasi mai multe informatii, daca poti sa imi dai un mail as fi super recunoscator


shared on wplocker.com