W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Dupa o relatie de lunga durata, situatia din cuplu a inceput sa scartaie, nu mai exista pasiunea de la inceput si a intervenit monotonia. Niciunul dintre voi nu a contribuit cu nimic la imbunatatirea relatiei de cuplu. Expertii intr-ale sexului spun ca trebuie, pe parcurs sa veniti cu anumite ingrediente pentru a avea parte de o imbunatatire in viata de cuplu. Iata care sunt ingredientele care fac ca relatia amoroasa sa intre pe fagasul normal.

 Legatura emotionala – fara implicare emotionala, sexul este recem deprimant si uneori dureros. Nu-i asa ca iti place sa simti fiori atunci cand faci dragoste cu iubitul tau?


 Siguranta – femeile stiu: atunci cand se simt confortabil si in siguranta in preajma unui barbat care le da incredere, nu mai au inhibitii, nu isi mai fac griji pentru nimic si se lasa in voia sortii (a se citi “placerii”).

 Chef – da, nu poti sa te simti bine cand faci sex daca nu ai chef si cu atat mai mult nu mai poate fi vorba despre vreun orgasm Nu ai chef? Las-o pe alta data!

Altruism – daca suntem egoisti si nu ne intereseaza celalalt, ce simte, ce-si doreste, nu avem cum sa-i creem placere. Regula e simpla: furnizezi placere, primesti pe masura.

Simtul umorului – fara el, cum ai putea trece peste o burtica revarsata, un penis stramb, sunetele ciudate produse in timpul actiunii  sau eventualele accidente favorizate de pozitiile contorsionate?

Dragoste – ei, da! Cu cat sunt mai profunde sentimentele pe care le nutresti fata de celalalt, cu atat mai bine ai sa te simti cu el.

 Atractie – chiar daca unii dintre noi suntem capabili sa facem sex cu persoane fata de care nu simtim pic de atractie, acest lucru se intampla in situatii rare, exceptionale si deloc fericite. 

Scantei – exista persoane care ne provoaca o stare de bine imediat ce apar in campul nostru vizual, ne excita cu o simpla atingere si ne salta libidoul. Ce se intampla? Ar fi plictisitor daca am gasi raspunsul la aceasta intrebare. Bucurati-va, pur si simplu, atunci cand “sar scantei”…

 

Monica Avram

shared on wplocker.com