W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ambii sunt actori, sunt iubiți de milioane de fane, au trecut recent printr-un divorț, iar asemănarea fizică este izbitoare. Stefan Banica Jr. (45)  a ales să divorțeze de Andreea Marin după 7 ani de mariaj, în timp ce Johnny Deep (49) s-a despărțit oficial de Vanessa Paradis după 14. Deși au apărut zvonuri conform cărora, Ștefan a recurs la violență în timpul căsniciei cu Andreea, în ceea ce-l privește pe Deep, bârfele au fost confirmate de către foste iubite ale acestuia.

„New York Post” susţine că actorul ar suferi de tulburări maniac

o-depresive, care ar fi dus la despărţirea sa de Vanessa, în iunie 2012. Despărţirea lor nu ar fi fost cauzată propriu-zis de relaţia starului cu mult mai tânăra actriţă, Amber Heard (26 de ani). De altfel, tot din cauza tulburărilor maniaco-depresive l-ar fi părăsit şi Amber. „Johnny era iritabil. Amber nu a mai suportat toanele lui”, a spus o sursă pentru „New York Post”. Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, sunt părinţii a doi copii – Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 9 ani.

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com