W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

A trecut prin cele mai grele încercări ale vieții, și-a pierdut fetița, iar în urmă cu doar câteva luni iubitul ei a fost extrădat în America, fiind acuzat că vindea arme Iranului. La puțin timp după pierderea suferită, BIANCA BRAD a deschis organizația EMMA, unde a lucrat ca voluntar. Cu toate acestea în prezent cântăreața are de suferit, căci cel care aducea bani în casă era iubitul ei, Aurel cu care este împreună de 10 ani.”Am făcut-o din dorința de a ajuta. Nu suntem decât voluntari. De asta îmi e greu acum, pentru că trebuie să mă reorganizez și să fac ceva pentru a câștiga bani. Trebuie să mă bazez pe mine și pe forțele mele. Date fiind cele întâmplate. Dacă la prima și cea mai mare încercare din toată viața mea, când am pierdut-o pe Ema, am fost revoltată pe Dumnezeu, acum însă încercarea aceea clar m-a pregătit pentru cea de acum. Pe de altă parte mă gândesc că Dumnezeu știe ce-i mai bine pentru mine”, a declarat Bianca Brad, la Happy Hour.

  “Aurel nu a fost alături de mine când mi-a murit fetița. Nu întelegea. A fost o relație frumoasă, dar în urma pierderii fetiței noastre totul s-a năruit. Am avut momente în care am căzut și nu am crezut că mă voi mai ridica. Luca a fost sprijinul meu. El a fost cel care m-a împiedicat să nu-mi iau la revedere de la tot ce înseamnă viața pe pământ!”

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monica Avram

 

 

shared on wplocker.com