W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Elisany da Cruz Silva este o tânără în vârstă de 17 ani, care măsoară nici mai mult, nici mai puţin, de 2,06 metri înălţime. Brazilianca are o tumoră pe glanda pituitară, motiv pentru care suferă de această formă de gigantism, datorită căreia a crescut câte 15 cm pe an.

Medicii au operat-o anul trecut, rezultatul fiind un bun, din păcate înălţimea fetei a scăzut cu doar un centimetru până  în prezent.Din cauza bolii, a întâmpinat dureri de articulaţii şi picioare în timpul creşterii, dar şi greutăţi la şcoală şi în viaţa socială, fiind nevoită să renunţe la studii. Pe viitor, Elisany îşi doreşte o carieră în modelling.

Încă unul dintre lucrurile care a atras atenţia către tânăra adolescentă, a fost prietenul ei, pe nume Francinaldo da Silva Carvalho, în vârstă de 22 de ani, care măsoară doar 1,52  de metri., ceea ce îl face să pară un copil pe lângă aceasta.Elisany afirmă că a fost foarte atrasă de personalitatea iubitului ei şi mai ales de faptul că o place aşa cum este ea.În ceea ce-l priveşte pe prietenul acesteia, dacă este întrebat de răutăcioşi cum  îşi sărută iubita, el le răspunde: „Există o modalitate de a face orice”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com