W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Dacă nu ai auzit până acum de tehnica Tantra cu siguranţă ţi se va părea un lucru interesant, pe care îţi vei dori să-l pui în aplicare măcar din curiozitate sau, pentru a îţi îmbunătăţii viaţa de cuplu.

Pentru început trebuie să ştii că Tantra este definită ca o meditaţie între tine şi partener, legătură care uneşte energia feminină cu cea masculină, principalul atingându-l, energia sexuală. Prin această tehnică veţi învăţa amândoi, cum să vibraţi la unison cu sufletul, corpul şi conştiinţa, din păcate, însă, trebuie să aveţi răbdare să vă cunoaşteţi bine şi să învăţaţi pe parcurs secretele tantrice. Se mai spune, despre aceasta, că este o artă prin care trăiţi amândoi intens, fiecare moment ca şi cum ar fi ultimul, aceasta înseamnă, de asemenea, libertatea de a iubi şi rugăciunea prin care cei doi îşi creează o legătură puternică. În acelaşi timp, Tantra presupune prelungirea actului dintre cei doi iubiţi, prin retenţia ejaculării, însă pentru a atinge secretele acesteia nu trebuie luat în seamă de acest aspect, ci doar să trăiţi momentul şi să vă bucuraţi din plin. Această tehnică mai reprezintă şi puritatea iubirii, sexul neplanificat, care vine de la sine şi bineînţeles acceptarea a ceea ce se întâmplă, ceea ce duce la cunoaşterea reală a partenerului şi la o relaţie mult mai profundă, cu sentimente puternice.

Prin Tantra vă veţi simţi eliberaţi, iar relaţia în care sunteţi cu siguranţă va fii una deschisă şi mult mai bună.

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com