W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ai visat că veți fi împreună până la adânci bătrâneți, dar de cele mai multe ori dezamăgirea a fost deznodământul? După o perioadă ți-ai dat seama  că persoana de care te-ai îndrăgostit la început a disparut. Înainte de orice ar trebui să știi că nu doar data căsătoriei merită amintită. Exista momente mult mai intime care pot fi celebrate și a căror semnificație le-o știți doar voi, precum primul sarut, prima vacanță împreună, sau chiar primul… test de sarcină. Iată ce merită încercat:

 

 

Fonduri pentru satisfacerea plăcerilor

 Probabil  că aveți un cont pentru cheltuielile curente și unul pentru economii, însă este important să aveți fonduri și pentru satisfacerea unor plăceri. Încearcă să economisești  din când în când o sumă mai mare sau mai mică pe care s-o cheltuiți pentru plăcerea voastră. Acesti bani îi puteți folosi pentru un weekend la munte, pentru o sticlă de șampanie sau pentru a lua diferite jucării sexuale.

 

Codul cuplului

 Când ei comunică doar printr-o ușoara arcuire a sprâncenei sau o ușoară înclinare a capului se simt precum conspiratorii dintr-un film sexy cu suspans. De fiecare dată cand utilizează aceste semne înțelese doar de ei se simt mai apropiați și, indiferent de cât de mulți oameni îi inconjoară, par că ar fi doar ei.

 

  Când lucrurile merg prost nu-i suna pe mama sau pe tata

 Primul obstacol pe care trebuie să-l depășească cuplurile tinere este să se separe de familiile de origine. Asta nu înseamnă că trebuie să te cerți cu părinții tăi sau să nu-i vizitezi din uneori. Însă când vă confruntați cu o criză în cuplu, ar trebui să discute mai întâi în interior înainte să o sune pe mama.

Nu-și pierd simțul umorului

 Psihoterapeuții au observat că umorul ține un cuplu sudat. Când cei doi nu mai râd împreună este un semn că sufletul relației lor a dispărut și că sunt pe un drum greșit. Cei doi soți știu instinctiv ce este și ce nu este un joc cinstit.

 Nu folosesc sexul ca pe o pedeapsă

 Una dintre greșelile enorme pe care multe femei le-au făcut este faptul că refuză să facă sex atunci când sunt supărate. De ce? În afară de faptul că actul sexual ar trebui să fie o acțiune în care oferi și primești afecțiune, odată ce îl transformi într-o armă, resentimentele încep să se adune și, într-un final, niciunul dintre parteneri nu va mai dori sa facă dragoste. Drept urmare, în loc să vă întoarceți cu spatele la celalalt când sunteți supărați, mai bine discuți problema și găsiți o soluție, fără să folosiți sexul ca și mijloc de pedeapsă.

 

Ana Maria Prună

 

shared on wplocker.com