W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Odata cu trecerea anilor, corpul este predispus la unele “modificari” de cele mai multe ori nedorite.  Chiar daca chirurgia estetica s-a dezvoltat destul de mult in ultima perioadă, nu trebuie neaparat să recurgem la interventii chirurgicale pentru a arata la fel de bine ca in tinerete…sau de ce nu, poate chiar mai bine. Un adevarat specialist in domeniul beauty, Dorin Negrau a descoperit ingredientul minune care ne poate salva de la imbatranire. O crema miraculoasa. “Am mers pe o varianta de crema neparfumata si care are si o latura exotica: extractul de venin de vipera. Acesta a fost colectat din Brazilia (o tara pe care o ador) si care, in functie de concentratia folosita, are efect de botox.” Cu alte cuvinte, Dorin Negrau a creat o crema pentru fata care umple ridurile fine din interior, dar care nu e destinata doar categoriei de varsta 30 plus.
„Nu este vorba de o intindere mecanica a tenului, iar disparitia ridurilor fine nu se datoreaza unui produs chimic, ci unui produs 100% natural care poate fi folosit de la 20 de ani, pentru ca in felul acesta preventia este foarte eficienta si un ten astfel ingrijit va arata extrem de bine la 50 de ani”, spune Negrau.” In acest moment, el are in farmacii produse pentru ingriirea pielii, destinate atat femeilor, cat si barbatilor – de altfel gama se numeste „Men for Women” – care urmeaza unul dintre cele mai noi trenduri din industria cosmetica mondiala. „Nu am fost deloc zgarcit cu substantele active pe care le-am folosit”.

 

 

 

 

 

Monica Avram

 

shared on wplocker.com