W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

De ziua femeii nu uita ca tu esti in centrul atentiei. Pentru ca ţinuta ta să fie perfectă la ocaziile speciale din viaţa ta, alături de hainele potrivite trebuie să adopţi şi o coafuri elegante şi un . Pentru a arăta superb la următorul eveniment important, ţi-am pregătit câteva look-uri de petrecere care vor garanta o apariţie impecabilă. Iata ce poti sa faci!

Modelele de coafuri pe care ţi le-am pregătit întrunesc toate calităţile unei , demne de o rochie de seară şi o apariţie stilată la orice eveniment.

Părul scurt arată nemaipomenit coafat în stil retro, cu coroana tapată sau ondulată în bucle lejere, în stilul purtat de divele anilor ’50.

Părul de lungime medie nu poate trece neobservat dacă optăm pentru o coafură cu bucle, împletituri moderne sau un coc chignon, iar părul lung este cel mai bine complimentat de extra volum şi puţînă textură la vârfuri.

Bucle elegante

Buclele glamorous conferă volum şi sunt perfecte pentru un păr lung şi o atitudine soft, feminină şi elegantă. Merg de minune cu orice outfit şi în ciuda aspectului super texturizat şi perfecţionat, sunt destul de simplu de realizat cu puţină răbdare şi un ondulator cu rolă mare.

Coafuri elegante cu părul prinssunt foarte versatile şi te ajută să pui în valoare trăsăturile feţei sau modelul rochiei. Îţi poţi tapa şi prinde doar coroana părului, lăsând restul podoabei capilare să cadă lejer pe umerii sau poţi alege coafuri elegante complexe, realizate prin împletituri şi onduleuri, care necesită puţin ajutor de la un stilist. Cocurile sunt în tendinţe şi anul acesta şi există numeroase maniere de a obţine o coafură elegantă potrivită pentru orice stil.

 

 

Ana Maria Pruna

shared on wplocker.com