W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Niciodată nu ești mulțumită de ceea ce ai  atunci când vine vorba de trăsăturile fizice. Spre exemplu, buzele! Oricât de subțiri sau de groase ar fi, tu știi sigur că mereu e loc de mai bine. Ai crezut că modelele din paginile revistelor glossy au fost înzestrate de la natură cu buze voluptoase, însă nu ai apela sub nicio forma la injectiile cu botox sau colagen? Iată ce poți să faci pentru a avea buzele senzuale, naturale și cu mai mult volum. Tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos.

1. Hidratare. Primul pas și cu  siguranță cel mai important este  hidratarea. Pentru a obține efectul  dorit trebuie să începi cu o bază solidă. Buzele care strălucesc de sănătate reprezintă cel mai bun start.  Drept urmare, dupa o exfoliere sau un gomaj făcut în prealabil, este necesară aplicarea unui strat generous de balsam de buze (de preferat cu vitamina E) pe care îl vei lăsa să acționeze cel puțin 3 minute înainte de a trece la următorii pași.

2. Creion de buze. Demodat? Gresit! Creionul de buze este aliatul tău numărul unu atunci când vrei să creezi efectul unor buze cu mai mult volum. Da, atenție… folosește un creion de buze într-o culoare cât mai apropiată de nuanța buzelor tale și cu 1-2 nuanțe mai închis decât rujul, în cazul în care optezi pentru un machiaj ceva mai puteric și conturează cu grijă limita exterioară a buzelor.  

 

3. Un punct. Înainte de aplicarea rujului, folosește un creion de buze alb, cu ajutorul căruia să marchezi un punct atât pe mijlocul buzelor. Odată dispersat cu ajutoul rujului, buzele vor oferi impresia unui degrade cromatic, menit să accentueze și mai mult efectul de mărire.

 

4. Ruj. Aplicarea rujului începand cu centrul buzelor pentru a dizolva intensitatea creionului alb! Alege rujuri cu fixare rapidă și evită produsele care se întind cu ușurință. În cazul în care optezi pentru nuanțe tari este indicată  folosirea unei pensule, pentru a nu depași conturul natural al buzelor.5. Gloss =finalul. Este bine de știut că acesta trebuie folosit la ultimul pas. Retușul final și ultimul nivel de marire? Aplicarea unui strat subțire de gloss! 

 

Ana Maria Prună

 

shared on wplocker.com