W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

De când Gerard Butler a confirmat despărțirea de frumoasa Mădălina Ghenea, aceasta din urmă postează pe paginile ei de socializare, poze din ce în ce mai sexy. După vacanța petrecută în România, unde Mădălina și-a încărcat bateriile, urmează o perioadă destul de aglomerată pentru frumoasa olteancă. Aceasta participă din ce în ce la mai multe evenimente mondene și joacă unul dintre rolurile principale in al doilea sezon al producției “Borgia” semnată de Tom Fontana.
“După o serie de castinguri am primit un rol important în sezonul al doilea al serialului Borgia. O să filmez vreme de şase luni, la Praga. Personajul meu va apărea, cel puţin deocamdată, în şase episoade”,  a spus Mădălina Ghenea pentru Agenţia de Presă Mondenă. 

mdalina ghenea

Mădălina Ghenea a postat recent pe un site de socializare o fotografie super hot, care i-a înnebunit pe fanii acesteia. Sexy pe bicicletă, îmbrăcată lejer, într-o rochie minusculă și încălțată în niște pantofi cu toc roșii, Mădălina Ghenea a primit mii de like-uri și felicitări din partea admiratorilor ei.

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com