W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Senzualitatea nu ține nici de vestimentație, nici de înfatișare. Responsabile sunt astrele. Iată ce spun astrele despre sex appeal-ul tău.

Berbec

Femeia Berbec debordează de sex appeal, indiferent de înfăţişarea ei. Poţi fi slăbuţă sau plinuţă, frumoasă sau ştearsă, etc. Dar oricum, ai o personalitate puternică şi un mod de a fi care atrage bărbaţii ca un magnet.

 

Taur

Oricât te-ai strădui, nu ai acel gen de şarm care să atragă imediat atenţia bărbaţilor. Chiar dacă natura te-a înzestrat cu o frumuseţe rară, în ochii lor eşti destul de rece şi distantă. Din fericire, cine ajunge să te cunoască este cucerit de tandreţea ta, calmul tău şi de sufletul tău mare.

 

Gemeni

Niciunul din admiratorii tăi nu ar putea spune exact ce le place la tine, dar cu siguranţă nu este vorba de sex appeal. La început, majoritatea te văd ca pe o prietenă bună sau chiar ca pe o soră şi în timp ajung să se îndrăgostească de tine. Dar la prima vedere nu prea eşti considerată o femeie sexy.

 

Rac

Ai tu multe calităţi, dar sex appeal-ul nu este una dintre ele. Nu eşti nici pe departe bomba sexy din fanteziile bărbaţilor, ci mai degrabă femeia „de casă” pe care ei şi-ar dori-o de soţie. Pe de altă parte, familistă convinsă, nici nu ţi-ai dori să fii o bombă sexy.
Leu

În public eşti o adevărată divă şi toate privirile masculine se îndreaptă asupra ta. Sociabilă, veselă şi cu personalitate puternică, eşti mereu în centrul atenţiei. Totuşi, ai nevoie de prezenţa altora ca să străluceşti. În intimitate, partenerul nu te mai găseşte la fel de sexy.

 

Fecioară

La prima vedere nu eşti deloc sexy. Cu o atitudine „serioasă” şi rece, mai degrabă îndepărtezi bărbaţii decât să îi atragi. Dar cine reuşeşte să treacă de scutul pe care l-ai ridicat în jurul tău, nu va regreta. În intimitatea dormitorului tău eşti o adevărată bombă sexy.

 

Balanţă

Nu prea eşti genul de femeie care să emane sex appeal şi nici nu ţi-ai dori să fii. Mai degrabă o boemă cu suflet de artist, atragi un anumit gen de bărbaţi, iar cei „normali” sunt imuni la farmecele tale. În dormitor eşti foarte pricepută, dar tot nu te apropii de genul clasic al bombei sexy.

 

Scorpion

Eşti foarte sexy, indiferent de felul cum arăţi. Poţi să fii grăsuţă, să ai nasul mare, sau pur şi simplu un chip urâţel. Defectele fizice nu îţi ştirbesc în niciun fel sex appeal-ul care vine din personalitatea ta puternică, şarmantă, de o veselie molipsitoare.

 

Săgetător

Nu eşti neapărat sexy în sensul clasic al cuvântului. Bărbaţii sunt atraşi de tine cu adevărat abia după ce ajung să discute cu tine măcar câteva minute, iar efectul pe care îl asupra lor nu este condiţionat de aspectul fizic.

 

Capricorn

Dacă vrei cu adevărat poţi fi orice. Aşa că poţi să fii şi o femeie foarte sexy, chiar dacă această trăsătură nu e în firea ta. Un bărbat care ştie să-ţi arate că te respectă, că te iubeşte şi că îţi este fidel, poate scoate la iveală latura ta sexy.

 

Vărsător

Dacă nici tu nu eşti sexy, atunci cine? Chiar dacă nu ai o siluetă de top model şi un chip de Lolită modernă, felul cum vorbeşti şi cum te mişti le stârneşte bărbaţilor tot felul de dorinţe. Problema este să ştii cum să-i alegi pe cei cărora le vei îndeplini aceste dorinţe.

 

Peşti

Nu eşti nici pe departe o bombă sexy, chiar dacă fizicul te ajută. Nici vestimentaţia ta, nici felul de a interacţiona cu bărbaţii nu te transformă într-un obiect al dorinţelor lor. Mai degrabă eşti fata liniştită şi romantică pe care şi-ar dori-o lângă ei toată viaţa.

 

 

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com