W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Daca vreti pentru o nunta  sau orice eveniment cu Grigore Lese puteti sa sunati la numarul +40751690697

3 Responses to “Grigore Lese”

 1. lucian
  23 December 2010 at 10:18 pm #

  ma numesc Lucian , locuiesc in Spania in apropiere de Barcelona,in aceasta seara am urmarit emisiunea d-lui.Patapievici de pe tv cultural unde l-a avut invitat pe d-ul. Grigore Lese .printer altele d-ul . Grigore Lese a spus ca va avea un concert la Catedrala Gotica din Barcelona . As vrea sa stiu locatia exacta si data cand va avea loc concertul . Va multumesc.

 2. Marian
  13 August 2011 at 8:49 pm #

  As dori sa il ajut pe domnul Lese cu promovarea pe internet! Un site oficial… (fara nici un cost) o fac din placere! Astept acordul dansului, sa nu atentez la imagine fara drept!
  Multumesc!

 3. Bobleaga Marius Georgian
  15 September 2012 at 9:33 am #

  Buna ziua, ma numesc Bobleaga Marius Georgian si sunt din Bucuresti. In urma cu cativa ani de zile (2009) a fost lansat CD-ul Ultimii rapsozi – Banda lui nea Alita Pitigoi – Editie ingrijita de Grigore Lese, CD pe care il doresc foarte mult. Daca aveti CD-ul, mi-l puteti trimite si mie, sau macar melodiile CD-ului va rog din suflet.


shared on wplocker.com