W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Din dorinţa de a arăta cât mai bine, multe femei uită care pot fi efectele negative ale machiajului şi îşi neglijează tenul, din acest motiv, atunci când nu sunt machiate, arată destul de rău. Iată câteva lucruri pe care le poţi face pentru a-ţi proteja pielea.

Nu adormi fără să te demachiezi! Demachiantul îţi curăţă tenul, nu doar de machiaj ci şi de praf, astfel pielea ta va putea respira pe timpul nopţii si va fi fresh a doua zi. Este bine să ne demachiem o singură dată pe zi, altfel există riscul de a stârni glandele sebacee, iar tenul va fi dezechilibrat.

Ai grijă ce cremă foloseşti! Înainte de a folosi orice cremă, trebuie să ştii ce fel de tip de ten ai şi ce substanţe conţine aceasta, pentru a evita neplăceri precum uscarea lui, iritarea sau apariţia acneei. Pe timpul iernii, te sfătuiesc să foloseşti o cremă hidratantă înainte de a te machia, mai ales dacă ai un ten uscat.

Nu abuza de exfoliere! Exfolierea ajută la curăţarea tenului, însă dacă faci asta prea des, pielea va deveni iritată şi va secreta sebum in continuu. Cel mai bine este să repeţi acest procedeu o dată pe săptămână, cu ajutorul unui scrub fin, însă dacă tenul tău este sensibil exfoliază-l o dată la două săptămâni.

 

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com