W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Finanțatorul Stelei și totodată deputatul PNL, Gigi Becali nu este de acord cu ultima dorință a cineastului Sergiu Nicolaescu.  “Asta nu e bine, că vrea să fie incinerat. Aceasta este o dorință satanică. E ca și cum un om s-a sinucis. Șapte ani de zile stă în Ghena Iadului, drept pedeapsă. Oricum el este o valoare a neamului românesc și tot ce face rău trebuie șters cu buretele. “, a declarat Becali la  RTV. Regizorul Sergiu Nicolaescu nu va beneficia de slujba de înmormântare întrucât va fi incinerat, această practică nefiind creştină şi implicit respinsă de către Biserica Ortodoxă. Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu va fi depus vineri, la ora 12.00, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, unde prietenii, colaboratorii şi toţi cei interesaţi pot să îşi ia rămas bun de la cunoscutul regizor.

 

Monica Avram

One Response to “Gigi Becali: “Dorința lui Sergiu Nicolaescu este satanică. O să stea șapte ani în GHENA IADULUI”! Tu de ce părere ești?”

  1. Francisco
    23 March 2013 at 2:50 pm #

    ) super poza,Te salut Alex,poate gasesti prin arviha ta si ceva din perioada scolii din Anton Pan :),ca mi-am adus aminte de acele vremuri chiar mai stii ceva, din fosti nostri colegi de generala :)Felicitari pt site si pt cariera ta foto de pana acum.Bafta multa mai departe.


shared on wplocker.com