W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Chiar dacă în ultima perioadă s-a vehiculat că George Copos s-ar afla în negocieri privind cedarea clubului Rapid, Copos a negat vehement aceste zvonuri.
“Nu e adevărat. Din păcate, şi chiar aşa să scrieţi, din păcate, nu e nimic adevărat. Nu ştiu ce o să fac, pentru că nu mai am de unde să scot bani. Nu mai am nici putere, nici stomac. Sunt dispus să renunţ la toţi banii pe care i-am investit în ultimii ani, adică 23,5 milioane de de dolari. Renunţ la tot, numai ca echipa să meargă mai departe”, a afirmat George Copos pentru Adevărul.

Deși a primit numeroase propuneri în privința cedării clubului, se pare că patronul Rapidului nu este pregătit pentru o astfel de schimbare. Majoritatea l-au catalogat drept cel mai nehotărât om din fotbal, și asta pentru că în urma declarațiilor, Copos nu a mers niciodată până la capăt.   Aceasta a negat şi o eventuală negociere cu Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui: “Porumboiu e doar un mare actor”.
Ana Maria Prună

shared on wplocker.com