W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Incepand de la prezentatoare Tv, cantarete sau pur si simplu fete necunoscute, care au devenit ulterior persoane publice in Romania au aparut pe coperta celebrei reviste pentru barbati. Au acceptat sa-si expuna partile intime sperand ca astfel vor avea si mai mult succes in cariera, lucru care s-a si intamplat. Pentru multe dintre ele acesta a fost dumul care le-a dus catre succesul sperat si intrarea in showbiz. Multe dintre ele au primit roluri principale in serialele de televiziune din Romania, altele au obtinut posturi de prezentatoare Tv.

Imediat cum viata lor s-a schimbat, au refuzat o alta aparitie in ipostaze fierbinti.

 Asadar, recordul absolut la vanzari l-a detinut Loredana Groza, cu aproape 150.000 de exemplare. Andreea Antonescu a fost o alta vedeta care s-a apropiat de recordul obtinut de Loredana. Andreea a pozat nud chiar in luna in care a trecut de pragul majoratului si pentru care reprezentantii Playboy au facut eforturi timp de doi ani sa o convinga din pricina opunerii parintilor ei. De altfel, Andreea Antonescu a fost cea mai bine platita vedeta care a pozat in Playboy, obtinand suma de 30.000 de euro.

 

 

 

shared on wplocker.com