W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Femeilor le place sa fie sarutate cu foc, nu doar atinse cu mainile. Specialistii vin in ajutorul tau pentru a contribui intr-un mod util in viata ta intima. Pentru inceput tot ceea ce trebuie sa faci este sa devii foarte priceput in arta sarutului frantuzesc.  Iată zonele sensibile ale femeilor si unde le place sa fie sarutate.

 
Urechi

Acestea sunt de multe ori neglijate, desi le pot furniza femeilor o imensa placere. Cum le place sa fie stimulate? Foarte simplu, miscarile vin adesea instinctual: saruta-le, musca-le usor, plimba-ti buzele de-a lungul lor, linge-le, dar niciodata nu sufla cu putere inauntrul lor. De ce sunt urechile importante zone erogene? Datorita firisoarelor fine de par cu care sunt acoperite si care, daca sunt atinse, creeaza valuri de placere.

Ceafa

Daca iubita ta nu se infioara indeajuns sub atingerea ta, iti vindem un pont: sarut-o pe ceafa. Metoda functioneaza de minune mai ales atunci cand o iei prin surprindere. Tasteaza de zor, concentrata asupra calculatorului sau spala vasele aplecata deasupra chiuvetei? Cuprinde-o usor prin spate, da-i parul la o parte si sarut-o pasional pe ceafa.Zona este deosebit de sensibila, este puternic vascularizata si bogata in terminatii nervoase, astfel incat o vei innebuni de placere.

Fata

Exista putine gesturi mai intime decat a saruta fata unei femei. Apropie-ti fata de a ei asa incat sa-ti simta caldura, pilozitatea, respiratia si sarut-o delicat pe obraji, frunte, linia mandibulei, nas si pleoape. Ai grija ca saruturile sa nu fie prea umede si in nici un caz nu-ti folosi limba, femeile nu gasesc nimic sexy in a se trezi cu fata plina de saliva lipicioasa. De asemenea, nu o musca, pielea din aceasta zona este foarte sensibila, femeile o ingrijesc cu mare atentie si nu vor accepta semnele de “violenta”.

Clavicula

Chiar si atunci cand este imbracata, poti sa o infiori cu un sarut plasat obraznic pe trup: de-a lungul claviculei. Un decolteu fin, care dezvaluie exact atat cat trebuie, transforma clavicula in cea mai sexy zona pe trupul unei femei.

 

Ana Maria Pruna

shared on wplocker.com