W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Necazurile se țin lanț în familia Becali. Ultima perioadă a fost una de coșmar pentru membrii familiei Becali. Gigi a fost condamnat la închisoare, mătușa patronului Stelei a fost găsită decedată în piscina din curtea casei, o altă tragedie s-a întâmplat în rândul familiei Becali. Finul acestuia a decedat într-un groaznic accident. Mașina în care se afla a fost lovită din plin de un tren pe Şoseaua Petricani, la trecerea de calea ferată de la ieşire din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov. Autoturismul în care se afla Nae Niculae, finanţatorul echipei de Liga a III-a, CS Ştefăneşti a fost distrus în proporție de 90 la sută.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX că persoana aflată în maşină a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus în proporţie de 90 la sută.

La locul accidentului au ajuns o autospecială de prim ajutor, o maşină a medicului de urgenţă şi o autospecială de stingere, a spus Daniel Vasile. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată. Din primele informaţii rezultă că şoferul, aflat la volanul unui autoturism Bentley, mergea dinspre Bucureşti spre Pipera, judeţul Ilfov.

 

 

 

M.A

 

M.A

shared on wplocker.com