W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

O poveste de iubire cu adevărat incredibilă. Chiar dacă au crescut împreună, iar iubirea lor la început era doar ca între frate și soră, fata regretatei artiste Whitney Houston a declarat că o să se căsătorească cu cel pe care îl știe din copilărie, Nick Gordon (23 de ani). Bobbi Kristina Brown (20 de ani), nu vrea să renunţe nici în ruptul capului la relaţia cu fratele ei vitreg, atât în ciuda membrilor familiei, cât și a prietenilor, care se opun cu vehemență.Flacăra scandalului a fost aprinsă după ce Kristina a confirmat pe Facebook logodna cu Nick.

“Da, eu şi Nick suntem logodiţi. M-am săturat să aud oamenii vorbind despre faptul că m-am măritat cu fratele meu şi că mama mea, dacă ar mai fi fost în viaţă, nu ar fi fost de acord cu relaţia noastră. Să fie clar pentru toată lumea, nu suntem chiar frate şi soră, pentru că mama nu a apucat să îl adopte pe Nick. Mai mult, mama spunea mereu că ştie că noi doi vom începe o relaţie. Ea mă cunoştea mai bine decât voi…Trebuie să încetaţi să îmi mai judecaţi relaţia. E decizia mea cu cine vreau să fiu”, a declarat Bobbi.

 

 

nick-gordon-bobbi-kristina-brown

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A.D

shared on wplocker.com