W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Pantoful cu toc este detaliul cheie din ținuta reprezentantei sexului frumos. Drept urmare,  pantoful este cheia din ținuta noastră. Mai știm și că un pantof comod este din pacate … greu de gasit. . Alegem  pantoful cu toc la aproape orice ținută, de la jeanși, la …fuste mini și, în aproape orice moment al zilei, ziua la școala, la serviciu, noaptea în club, seara la o ieșire la restaurant, etc. Motivul?  Pentru că încălțămintea cu toc oferă  prestanță și eleganță oricărei ținute.

În anii ’70 au fost lansate primele modele de pantofi care au avut drept  concept faptul că pantoful trebuie să se adapteze piciorului. Astfel, fondatorul ECCO a creat pantofi comozi care au devenit, în scurt timp, un real succes.

Specialiștii au pornit în realizarea  unor modele de pantofi cu toc foarte comozi, pe lângă gama variată din prezent. Chiar daca nu au tocul foarte înalt și subțire, ei dau o nota de senzualitate depășită, dacă știi cum să îi asortezi. Comozi, practici și fără….compromisiuri.

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com