W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Tentativa de sinucidere a Oanei Zăvoranu, a venit ca un șoc, în lumea mondenă.  După ce aceasta a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind un pumn de pastile, atât rudele cât și prietenii au avut reacții care de care mai șocante. Întâmplarea a făcut ca prietena ei cea mai bună să o viziteze, atunci când Oana a decis să recurgă la acest gest cu adevărat șocant.

 

Iubitul acesteia, Răzvan Dumitrescu a aflat de acest lucru la doar câteva minute după tristul eveniment și a alergat într-un suflet, la spitalul Floreasca, acolo unde se află iubita lui. Atunci când a vazut-o, reacția acestuia a fost uluitoare. “Mai bine eram eu în locul tău.  Nu rezist să te vad în situația asta!!!”, sunt vorbele spuse de Razvan, conform unor apropiați ai cuplului. Cu lacrimi în ochi, Răzvan nu s-a clinit o clipă de lângă Oana. Şi mama Oanei, Mărioara Zavoranu, a avut nevoie de ajutorul medicilor la aflarea veștii. Între timp, medicii spun că starea de sănătate a Oanei este  stabilă să se află în afara orcărui pericol.

 

Alexandra  Avram

shared on wplocker.com