W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Președintele Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, a anunțat că etapa a xx-a a Ligii I va fi anulată, deși aceasta trebuia să aibă loc la sfârșitul acestei săptămâni. “Campionatul s-a amânat. În urma cererii a 12 cluburi din Liga I, LPF a făcut o cerere către FRF pentru amânarea etapei a XX-a. Comitetul de Urgenţă al FRF a decis amânarea. Nu ştiu când se va juca, încă nu s-a găsit o dată liberă. Căutăm dată şi nu găsim. Soluţii sunt două: fie începem mai devreme în februarie, fie FRF mai împinge campionatul în vară cu două săptămâni”, a precizat Dragomir.

 

Ana Maria Prună

One Response to “Etapa a XX-a a Ligii I nu se va mai disputa în acest an!”

  1. Elena
    21 March 2013 at 9:24 pm #

    Mai sus puteţi asculta piesa Tot aici , cobaolrare a lui CenzuraH cu Carbon. Piesa face parte de pe albumul Lumi diferite , ce poate fi achiziţionat de aici. De producţia piesei s-a ocupat R. Baisan iar de mix/master Lu-K Beats la Unic Studio / Unic Production. Lansarea piesei a avut premiera pe HipHopNews.ro.


shared on wplocker.com