W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Chiar dacă în urmă cu puțin timp, atât Andreea Marin, cât și Tuncay Ozturk au anunțat pe Facebook că se despart, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Cei doi și-au dat seamna că se simt atât de bine împreună, încât nu pot sta separați. Drept urmare, Andreea și Tuncay au plecat într-o scurtă vacanță, departe de stresul cotidian, în Croația. Iată ce a scris “zâna” pe contul ei de Facebook.

 “Dragii mei, pentru o zi am respirat aer curat si am ales sa fiu alaturi de un grup de prieteni departe de nebunia cotidiana, intr- un colt de rai din inima muntilor. Am facut fotografii minunate si, dupa ce imi voi desface bagajul si le voi descarca, vreau neaparat sa va recomand in imagini minunea naturii la care mi-a ramas gandul. E aproape de noi, gazdele gatesc incredibil, simplitatea te readuce aproape de tine insuti, nu e un pret de neatins… merita din plin sa evadezi chiar si pentru o zi, sa iti reincarci bateriile! Aveam nevoie de asta si toti avem, din cand in cand! Cu drag, pe curand!”, a scris Andreea Marin. Totodată, Andreea a adăugat și o serie de fotografii, una dintre ele cu medicul Tuncay.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com