W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Daca doriti un concert live sustinut de Adena urmat apoi de un Dj Set avandu-l la pupitru pe Dj Take nu va ramane decat sa sunati la numarul de telefon 0772 / 254.959 pentru  a afla mai multe detalii.

Va prezentam mai jos cateva dintre piesele ce vor fi  in concert, insotite de cateva detalii despre fiecare artist in parte.

Adena are deja piese scrise de Connect-R,  Chrys Mayer si Laurentiu Dută.
“Miracle of Love”, “S.O.S.” si “Milkshake” feat. Dony sunt single-urile prin care aceasta s-a făcut remarcată în tară, însă colaborarea sa cu Luis López, la piesa “Lay Me Down”, care a beneficiat si de un videoclip, a făcut-o pe tânăra artistă să cunoască succesul în tările hispanice si nu numai.

“SOS” – compusa de Connect-R si Chrys Mayer

“Milkshake” cu DONY

“Lay me down” cu Luis Lopez, un foarte cunoscut Dj din Spania

La randul lui, Dj Take este un compozitor cunoscut din tara si a colaborat delungul anilor cu GEO DA SILVA, Mister z,  Alin Vaduva, Drey Ros,  Tony Ray si multi altii.

Ultima lui piesa s-a lansat in urma colaborarii cu Alexandra Shine din Republica Moldova. Se numeste “It’s gonna be alright” si o puteti asculta mai jos:

In urma colaborarii cu Tony Ray a fost lansata piesa “Put Your Hands Up ” si s-a bucurat de o pozitie in Top 40 Radio Hit Grecia.

Dj Take a mai produs muzica si sub numele de proiect “Vibe Drops” ,. Mai jos puteti asculta “Supernatural” produsa in colaborare Mister Z (Lucky Man Project), iar ca si voce il regasim pe Alin Vaduva.

shared on wplocker.com