W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Vedetele din prezent nu o invidiază doar pentru faimă, ci şi pentru dieta sa. Pe lângă popularitate de care se bucura, Marilyn Monroe îşi permitea luxul de a consuma delicatese, în special îngheţată, în fiecare seară.

Daily Mail a făcut public o parte dintr-un interviu pe care starul l-a acordat revistei Pageant, în septembrie 1952. Din el reiese că Marilyn avea grijă de ea, însă nu era obsedată de kilograme precum vedetele din prezent. Una dintre dorinţele acesteia era ca atunci când va deveni cunoscută să nu mai aibă grija mesei de a doua zi.  Monroe a mărturisit că dimineaţa bea o cană de lapte cu două ouă, pe când la cină consuma friptură, miel sau ficat, gătite la cuptor împreună cu o garnitură din 4-5 morcovi cruzi, iar seara mânca îngheţată. Aceasta nu era fana sportului, dar avea un regim proteic care o ajuta foarte mult. Nu multă lume ştie că Marilyn purta la haine măsura 38.

 

 

 

 

 

Andreea M.

shared on wplocker.com