W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Contrar calendarului mayaş, credinţei populare şi a superstiţiilor de tot felul, apocalipsa nu va veni acum, în 21 decembrie 2012, conform cercetătorilor NASA.Dar de unde a pornit toată această tervatură? Legenda spune că “Nibiru”, o planetă descoperită de către sumerieni, s-ar îndrepta înspre Pământ, impactul trebuind să aibă loc în mai 2003. Impactul neâvand loc, apocalipsa a fost reprogramată pentru finele anului 2012, când se termină un ciclu al calendarului mayaş, în solstiţiul de iarnă.

O altă legendă prevede o cădere globală de curent de pe 23 până pe 25 decembrie din cauza alinierii tuturor planetelor, lucru infirmat de specialiştii NASA. Singurul lucru care ar putea determina o astfel de cădere ar fi o furtună solară, dar, ţinând cont că acestea apar la aproximativ 11 ani distanţă, putem fi siguri că nu este nicio problemă.Lista legendelor continuă cu schimbarea magnetismului planetei (se schimbă polurile). Se spune ca pământul de sub picioare va avea o rotaţie de 180 de grade faţă de centrul planetei într-o perioadă de timp foarte scurtă, cum ar fi cateva zile, sau cateva ore. Desigur această teorie ridicolă a fost infirmată imediat de cercetatori. Într-adevăr există mişcări ale plăcilor tectonice, dar aceste mişcări au o viteză foarte redusă. Oamenii de stiinţă au credinţa că această inversare a polarizării nu are cum să intervină în urmatoarele milenii.

 

 

 

 

D.H

 

shared on wplocker.com