W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Delia Matache a fost invitată să susțină un concert în orașul Pantelimon, prilej pentru care artista s-a hotărât să fredoneze și câteva versuri de manele. Chiar dacă Delia a vrut să facă câteva momente haioase împreună cu fanii ei, mulți dintre ei nu au gustat gluma și au început să o huiduie. Printre cei nemulțumiți s-a numărat și Cornel de la Vank. Artistul a scris pe blogul lui o scrisoare deschisă în care critică faptul că Delia a cântat manele în timpul unui concert. “Acum cateva zile am cantat in acelasi spectacol cu Delia. Avem o relatie de colegialitate, ba chiar acum cativa ani i-am propus sa cantam impreuna o piesa. Conjunctura a facut in asa fel incat sa nu fie atunci momentul potrivit pentru aceasta colaborare. Dar avem tot timpul inainte.  Delia este una dintre putinele artiste din Romania care isi permite sa faca ce vrea cu vocea si cu talentul ei, pentru ca este foarte versatila si extrem de talentata. Nu inteleg de ce un asemenea artist alege sa coboare nivelul spectacolului pentru care a fost invitat (si platit!) incat sa inceapa la un moment dat sa cante refrene din manele, cu interpretare de solist de manele. Imi imaginez ca – pentru ca acest concert se tinea in orasul Pantelimon – cauta, cumva, un plus de simpatie din partea publicului . Surprinzator, dar o parte de public a taxat lucrul asta. Si a huiduit. Sau nu a apluadat deloc, ceea ce mi se pare ca spune si mai multe. Un artist care nu primeste aplauze este mai indiferent publicului decat unul hudiuit. N-ar fi fost nicio problema daca lucrul asta il facea altcineva, dar Delia este jurat la X Factor,  un concurs in care cei mai tineri, incepatorii iau de buna ce le spun juratii si ce sfaturi le dau ei”.

Reacția Deliei Matache nu a întârziat să apară. Un videoclip în care cântă piesa Vunk, Pleacă, pe ritmuri de manele. Cântăreaţa a postat pe Facebook şi un mesaj: “Draga Cornel ( Trupa Vunk ), ti-am citit scrisoarea. Ce am facut eu sambata la Pantelimon a fost o gluma. Cum nu ai inteles asta din prima, ti-am atasat un video demonstrativ ;))) Subliniez ca este o GLUMA, imi esti drag! Te pup!”.

 

A.D

 

shared on wplocker.com