W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Fostul component al trupei Iris, Cristi Minculescu a ales să-şi schimbe definitiv domiciliul. La scurt timp după ce a renunţat la Iris, artistul a înfiinţat o nouă trupă: Lotus.  “Lotus e o floare de apă. Trei culori: alb, galben, roşu, cu irizări uneori. Sper să ţină cât mai mult”, a declarat artistul. Totodată, acesta spune despre colegi din trupa  Lotus că toţi sunt profesori de muzică şi că el este singurul român din formaţie. “Sunt foarte buni instrumentişti, sunt toţi profesori de muzică”. “Eu sunt singurul român. Ar fi trebui să ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia înainte. Asta pentru că fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat şi bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul”, a povestit Cristi Minculescu în cadrul unei emisiunii de la postul de radio Rock FM.

Acesta a mai vorbit şi despre planurile pentru anul viitor pe care le are împreună cu trupa Lotus. “Teoretic, se anunţă vremuri frumoase. Sperăm să se şi materializeze. Piese noi sunt vreo şapte, în engleză, bineînţeles”. Cu toate că a tot fost întrebat dacă o să mai cânte piese din repertoriul fostei trupei, Cristi a răspuns afirmativ. “Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja şi, în măsura în care voi fi solicitat aici – şi separat, şi cu Lotus -, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania”.

shared on wplocker.com