W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

În urma rezultatelor pe le-a obținut la alegeri, dar și pentru că a ratat intrarea în Parlament, Dan Diaconescu s-a hotărât să demisioneze din PPDD. După o întâlnire cu membrii din partid, Diaconescu a căzut de acord cu aceștia și si-a anunțat retragerea din acest partid. Reuniunea a avut loc la un hotel din Brașov, împreună cu toți cei 68 de parlamentari ai partidului Diaconescu Otv.

Totodată, au discutat despre viitoarea activitate în Legislativ, pe care o vor dirija din postura de şefi ai grupurilor parlamentare, Radu Popa, Camera Deputaţilor şi Tudor Barbu, Senat. “Noi dorim ca toată averea să se întoarcă la popor, noi dorim ca mandatele primarilor să fie limitate şi ele la două şi desigur dorim multe alte lucruri pe care le vom cere răspicat în Parlament ori de câte ori o s-avem ocazia”, a explicat Diaconescu. Acesta a mai adăugat că parlamentarii PPDD vor vota împotriva investirii Guvernului Ponta, “dacă el va fi investit, sigur probabil pentru o perioadă foarte, foarte scurtă, până când românii îşi vor da seama ce greşeală au făcut”, după care a anunţat şi pe cine a “invitat” să meargă luni în locul său la consultările de la Palatul Cotroceni, el nefiind preşedintele partidului: pe Simona Man, “adevărata preşedintă a partidului”, pe Tudor Barbu, Liviu Neagu, secretarul general al partidului, şi Diana Voiculescu, prim-vicepreşedintă a partidului.

 

Ana Maria Prună

shared on wplocker.com