W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Chiar dacă de cele mai multe ori sărim peste pasul esențial de curățire, tenul are nevoie înainte de folosirea machiajului, de un simplu procedeu. Îndepărtarea celulelor moarte de pe fața noastră. Drept urmare înainte de aplicarea unui primer sau a bazei de machiaj, tenul nostru trebuie să fie pregătit, printr-un proces de curăţare, care trebuie realizat atât seara, după demachiere, cât şi dimineaţa, înainte de aplicarea propriu-zisă a machiajului. În timpul somnului, este favorizată regenerarea celulară, iar celulele moarte şi impurităţile sunt scoase la suprafaţa pielii, pentru a permite înnoirea ţesutului. De aceea este obligatoriu ca dimineaţa, înainte de aplicarea cremei de zi sau a bazei de machiaj, să curăţăm foarte bine tenul. Prin urmare vei evita astfel apariţia puncte negre care dau tenului un aspect tern şi încărcat.

Ideal pentru toate tipurile de ten, poate fi gelul de curăţare a feţei de la Flormar, îmbogăţit cu muşeţel şi vitamina E.  Acesta îndepărtează eficient orice urmă de machiaj, dar şi impurităţile acumulate pe parcursului zilei sau al nopţii, fără a usca pielea. Totodată, ceaiul de mușețel calmează pielea înroşită sau sensibilă, iar proprietăţile sale antiseptice impiedică apariţia iritaţiilor şi a acneei. Folosiți vitamina E, sursa preţioasă de antioxidanţi, lucrează ca o barieră împotriva radicalilor liberi şi a razelor UV, hidratează şi catifelează, menţinând echilibrul natural al pielii.

 

Monica Avram

shared on wplocker.com