W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

În acest sezon este mult mai ușor să eliminăm kilogramele în plus. Pepenele roșu ne poate ajuta în această perioadă să pierdem în greutate mai ușor decât de puteam închipui. Bogat în vitamine și gustos în același timp, pepenele roşu este ideal în curele de slăbire. Și asta nu e tot, dieta cu pepene are şi proprietatea de a ne feri de apariţia multor afecţiuni.

Consumă o felie e pepene roșu la fiecare masă!
Pe durata curei de pepene, prin eliminarea toxinelor din organism, procesul de ardere a grăsimilor este accelerat. “La micul dejun puteţi mânca o felie de pepene şi una de pâine din cereale integrale, iar la prânz – o felie de pepene şi 100 g de carne de pui, curcan, peşte sau vită, fiartă sau la grătar. Masa de seară trebuie să fie la ora 19.00 şi puteţi mânca o felie de pepene, brânză de vaci slabă sau salată de legume. Cam în aceste repere trebuie să varieze meniul pe durata curei de pepene roşu”, explică dr. Luca.

Mâncați normal!
Dacă v-aţi propus să pierdeţi mai multe kilograme, puteţi prelungi dieta cu pepene. “Pe durată mai lungă, regimul trebuie să fie mai echilibrat. O masă pe zi trebuie să fie normală şi să conţină grăsimi, carbohidraţi şi proteine, însă în limite normale, fără excese, fără prăjeli şi fără dulciuri, iar la celelalte două mese trebuie să consumaţi exclusiv pepene roşu”, susţine medicul.
“Pentru a evita balonarea, pepenele, la fel ca toate celelalte fructe, trebuie consumat înaintea mâncărurilor, nu la desert.” – Dr. Laurenţiu Luca
“Un pumn de nuci sau migdale este ideal pentru gustările dintre mese. Conţin vitamine, minerale şi grăsimi bune.” – Dr. Laurenţiu Luca.

 

 

A.D

 

shared on wplocker.com