W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Strălucitoare și plină de farmec.  Așa își dorește orice femeie să fie în noapte de Revelion.  Drept urmare, fie că mergi la o petrecere cu prietenii sau pur și simplu, rămâi acasă cu invitații, look-ul tău trebuie să fie impecabil.  Iată ce trebuie să faci pentru a arăta divină.

 

Smokey eyes, în tonuri de argintiu și auriu

Acest tip de machiaj se recomandă personelor îndrăznețe.  Aplică pulberea de argint pe toată pleoapa, iar apoi, cu o perie specială, umezită în apă, distribuie şi auriul în cuta de deasupra.

Fardul argintiu… evidențiază ochii

Nu ezita să folosești un fard argintiu metalizat, ca bază pentru machiajul ochilor. Poți să începi cu linia genelor şi până dedesubtul sprâncenelor. Ulterior suprapune nuanţele tale preferate. Vei observa că stratul de argintiu adaugă profunzime şi îţi evidenţiază frumos ochii.

Fi îndrăzneață! Alege auriu

Fie că folosești nuanţe arămii, bronz sau aurii, imaginea ta o să fie specială, diferită față de tipurile de culori pe care le-ai folosit zi de zi. Dacă îţi place ca machiajul să fie mai îndrăzneţ, încearcă nuanţe de mov, verde sau albastru, în completare.

Folosește dermatograful

În mod discret, poţi încerca varianta unui creion metalic. Cel argintiu se combină perfect cu nuanţe de albastru şi violet, deci nuanţe reci, în timp ce auriul este potrivit pentru verde, roşu şi tonuri naturale.

 Pudra strălucitoare de corp, varianta alternativă

Utilizând o pulbere cu particule sclipitoare, o să fii strălucitoare din cap până în picioare.

 

Ana Maria Pană

shared on wplocker.com