W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Odată cu venirea verii, îți dorești să scapi cât mai repede de kilogramele în plus, care sunt o adevărată povară pentru tine. Specialiștii spun că trebuie să eliminăm grăsimile fără să ne înfometăm sau să recurgem la exerciții fizice epuizante. Ei vin și cu anumite trucuri, menite să ardă excesul de grăsime.

 Începe cu…

 Fructele, legumele și produsele lactate îți vor menține metabolismul viguros și la cote normale. Alege un program nutrițional magic care îți va permite menținerea unei siluete așa cum îți dorești.

 Alimente „magice” în recipiente speciale

   Unul dintre trucurile pe care nutriționiștii le recomandă se referă la depozitarea și păstrarea alimentelor în recipiente speciale. Așează aceste cutii pe rafturile din …celebra cămară sau pe rafturile din spate ale dulapurilor. Astfel, nu vei „uita” de existența lor pe parcursul zilei, iar organismul tău nu va fi nevoit să țină piept avalanșei nimicitoare de calorii.

 Culoarea și muzica= terapie

   Numeroase studii au demonstrat că proprietarii de restaurante utilizează terapia prin culoare și muzică pentru a-și determina clienții să servească cât mai multe alimente. Nuanțele pastelate și discrete, atmosfera caldă și reconfortantă, precum și sonorizarea difuză a muzicii clasice, relaxante, pot contribui la creșterea apetitului. Drept urmare, optează pentru restaurantele care folosesc culori luminoase și muzică energică și ritmica.

    Aperitiv!!! DA!

  Una dintre greșelile frecvent întâlnite este renunțarea la aperitiv… în scopul reducerii numărului de calorii. Poți, spre exemplu să comanzi o salată cu legume delicioase sau o supă gustoasă și vei reuși să reziști tentației de a te supraalimenta. Poți renunța, însă, la porția de pâine.

    Totul cu măsură

 Citește cu atenție etichetele pentru a controla aportul de calorii și transferă conținutul în câteva pungi sau cutii mai mici. Astfel, vei avea parte de o gustărică și nu o stare de saturație.

 Singură la masă!

  Chiar dacă această decizie nu este distractivă, ai posibilitatea să tai din aportul de calorii dacă vrei să mănânci singură. Cu cât vor vi mai multe persoane la masă cu atât vei fi tentată să mănânci mai mult.

 Ceaiul după mesele principale

   Cea mai bună metodă de a da creierului impresia de satietate este de a schimba gusturile din gură. Prin urmare, bea un ceai calmant verde după mesele principale și vei reuși să reziști tentației de supraalimentare. Modelează-ți trupul, experimentând cele mai eficiente trucuri pentru a elimina rapid kilogramele în exces!

    Fii cu ochii pe ceas!

În general, simțim nevoia de a mânca la anumite intervale fixe de timp de-a lungul zilei. Pentru a rezista tentației și a nu cădea pradă deselor gustări, specialiștii îți recomandă să mănânci la o ora exacta și să respecți această regulă zi de zi. Dacă nu poți rezista micilor gustări, atunci… asigură-te că mănânci ceva sănătos precum iaurt slab, fructe sau legume proaspete.

   Lămâia…

Îți vine să crezi sau nu, sucul de lămâie pare să fie un aliat de încredere în lupta cu kilogramele în plus. Reduce absorbția de calorii, dar și nevoia de a mânca, modificând pe cale naturală metabolismul.

    Nelipsitul măr

 Reprezintă una dintre cele mai gustoase și sănătoase gustări pe care le poți consuma între mese. Este fructul perfect pentru a-ți încărca organismul cu energie și multe vitamine. În plus, reduce pofta de mâncare și te ajută să slăbești.

 

   Laptele este miraculos
Dacă simți nevoia să bei ceva răcoritor într-o după-amiază, un pahar de lapte rece va fi mai mult decât binevenit! Evita  băuturile acidulate…ele accelerează depunerea grăsimilor.

 

 

 

 

Monica Avram

shared on wplocker.com