W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Are o siluetă de invidiat și un corp la care multe femei visează. Cu toate acestea, Carmen Brumă (35 de ani) a fost de nerecunoscut în urmă cu câțiva ani. Iubita lui Mircea Badea își amintește amuzată de perioada în care cântărea cu 30 de kilograme mai mult. Conform Tabu.ro, vedeta Tv s-a îngrășat în perioada respectivă din pricina nemulțumirilor din viața ei care au făcut-o să se afunde în mâncare.

”Una dintre greșelile făcute a fost să mă refugiez în mâncare în momentul în care nu eram mulțumită de ce se întâmplă în viața mea. Am învățat să nu mai fac asta și să-mi găsesc alte modalități de refulare. Preocuparea mea pentru nutriție a început în momentul în care m-am confruntat cu un exces de 30 de kilograme, experiență pe care am povestit-o în cele două cărți pe care le-am lansat, “Slim- Cum am slăbit 30 de kg și nu le-am mai pus inapoi” și programul “3 S- Sănătoasă, Suplă, Satula”, spune Carmen Brumă.

 

 

 

carmen bruma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A.D

shared on wplocker.com