W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Daca doriti un eveniment, fie concert,spectacol intr-un club sau orice altceva cu Cristina Rus sunati la numarul +4 0751690697

Cristina Rus – I dont see ya

One Response to “Cristina Rus

 1. Magdalena Diaconu
  8 December 2010 at 8:39 pm #

  Un copil in suferinta, cu lacrimi in ochi si privire rugatoare nu ne poate lasa indiferenti. Pe noi cei din Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine ne-a miscat situatia copiilor de la Sectia de Oncologie a Spitalului Grigore Alexandrescu din Bucuresti si am decis sa fim alaturi de ei. Asadar, in cadrul celei de-a 11-a editii a campaniei umanitare bianuale SMILE vom organiza in data de 14 decembrie, in Elephant pub & music live, o Petrecere caritabila care se ghideaza dupa motto-ul “Liciteaza pentru un zambet”. Atmosfera va fi animata de DJ Moscherano.
  In cadrul petrecerii va avea loc o licitatie cu obiecte apartinand vedetelor de aceea va lansez propunerea de a ne dona un obiect personal insotit de autograful dumneavoastra si bineinteles invitatia de a participa alaturi de noi la petrecere, sa vedem impreuna cum se cladeste drumul spre fericirea acestor copii.
  In speranta ca veti dori sa ajutati cauza noastra asteptam un raspuns in vederea stabilirii unei eventuale intalniri pentru ridicarea obiectelor.

  Cu multumiri anticipate,

  Magdalena Diaconu,
  ASLS Romania
  Telefon: 0742 142 042
  http://www.asls.ro


shared on wplocker.com