W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

 

Finalistul de la Vocea României, Cristi Nistor trece prin cele mai dificile momente, tatăl lui a murit în urma unui transplant de ficat. După ce a intrat în moarte clinică, la doar câteva ore, tatăl artistului s-a stins din viață.

“Dragii mei:)… aseara, in jurul orei 22, s-a stins cel mai frumos om pe care mi-a fost dat sa il cunosc. Tata a ales eliberarea si fericirea suprema, lucru pe care il merita cu prisosinta dupa o suferinta de 10 ani. Vreau sa va multumesc atat in numele familiei cat si in numele lui pentru ca ati fost alaturi de noi, si pentru faptul ca, poate unii dintre voi, i-ati alinat suferinta in ultima perioada a vietii, conversandu-va cu el pe internet! Ai fost un om cu OM mare!!! Iti multumesc pt ceea ce am ajuns datorita tie, pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce voi fi. O sa te fac mandru!! TE IUBESC, TATA!“, a scris Cristi Nistor pe pagina lui de Facebook.

 

 

 

A.D

shared on wplocker.com