W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Pro Tv, Corina Caragea vrea sa tine departe  de ochii presei viata ei personala si a spus in nenumarate randuri ca nu-si doreste o relatie amoroasa cu fotbalisti. Cu toate acestea Corina Caragea ( 30 de ani ) nu se gandeste la casatorie.

Întrebată despre viaţa sa amoroasă şi fotbaliştii care o curtează, Corina a povestit că nu este interesată de o posibilă relaţie cu vreun jucător de fotbal şi că pentru ea aceştia sunt doar subiectul muncii sale, ale ştirilor pe care le prezintă şi atât. Drept urmare, bruneta a fost foarte categorică, declarând că nu se va mărita de gura lumii şi că nu consideră că are o problemă pentru că nu a ajuns încă la altar. Familia mea ştie că nu am să mă mărit de gura lumii, ci am să o fac atunci când va fi momentul. Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc”, a spus Corina pentru Acasa Tv.  “Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect. De câte ori mi-am făcut planuri, realitatea mi-a depăşit imaginaţia.”, a completat vedeta Pro Tv.

shared on wplocker.com